Första bilderna på nya Toyota Hilux

Nya Toyota Hilux har avslöjats via några bilder som ligger på webben sedan några dagar. Utsidan är ny men insidan ser märkligt gammal ut.

En av de mer populära pickupmodellerna är Toyota Hilux, trots nästan ett årtionde på nacken. Nu när nya Tacoma har presenterats i USA är det dags för ”syskonbilen” Hilux att kliva fram. Premiär blir det senare i år då vi inte tror att den presenteras på Genèvesalongen nästa månad.

Redan nu kan vi ta del av Hilux nya utseende tack vare bilder som landat på världens vida webb. Något har helt enkelt lyft på en presenning och smygplåtat fronten och halva baken på nya Hilux. Att det är Hilux råder det ingen tvekan om. Formerna känns tydligt igen från spionbilderna vi tidigare visat er.

Det är en mer upprätt front vi ser med utdragna strålkastare som flankerar grillen. Baktill noterar vi främst stötfångarens nya utseende.

 Denna bild sägs visa interiören i nya Hilux. Det tror vi inte på då den är identisk med nuvarande Hilux. Vi hoppas i stället att nya interiören blir lika snygg som i nya Tacoma.

Bilden ovan sägs visa interiören i nya Hilux. Vi är skeptiska. En helt ny generation av Toyotas populära pickup förtjänar något nytt även på insidan. Här ser vi en interiör med samma instrumentbräda, samma mätarhus, samma ratt, samma dörrsidor och mycket mer som är identiskt med vad som finns i dagens Hilux. Det känns inte rätt att ett nytt skal får dras med det gamla på insidan. Därför tror vi inte att bilen ovan visar nya Hilux utan nuvarande, utgående modell.