Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fotbollssupportrar hjälper till att fickparkera

Ett gäng glada fotbollssupportrar gör allt de kan för att hjälpa en Citroën C2 parkera i Tyskland. Frågan är om föraren ser det som glädjande hjälpsamt eller påfrestande stressigt?

https://youtu.be/OQ3RulIYjko

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Förrförra helgen visade vi en film där en person på sitt helt egna sätt dirigerade in en Volkswagen Polo i en parkeringsruta. I kväll bjuder vi på ett helt gäng fotbollssupportrar som, inte hjälper – men hejar på, en Citroën C2 som fickparkerar i Tyskland.

Flera personer står precis där Citroënen ska parkera och gör allt vad de kan för att heja på föraren. Samtidigt hjälper en person, som verkar höra ihop med bilen, till bakom bilen, för att sedan bli avlöst av ytterligare en fotbollssupporter som försöker dirigera in bilen med hjälp av en visselpipa. Med största sannolikhet är det dessutom ytterligare ett stort antal supportrar runt omkring som inte syns på filmen.

Det är ofta tillräckligt stressigt att fickparkera med väntande trafik och passerande gångtrafikanter, vilket gör att man inte kan annat än imponeras av föraren till denna bil.