Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Fritt fram att kasta skit på Skoda Octavia Scout

Som gammalt öststatsmärke har Skoda fått ta mycket skit genom åren. Nu drar Skoda igång en kampanj där de vill att du ska skriva en massa digital skit som omvandlas till riktig skit som kastas på nya Octavia Scout.

Skoda Sverige har utformat en kampanj som helt klart får sägas vara fyndig (och smutsig). Nya, robusta Octavia Scout har svensk premiär i helgen och den har det under parollen ”Byggd för att ta skit”. Men det stannar inte där, Skoda bygger nämligen vidare på skiten och låter skitskrivande Internet-användare få avreagera sig.

Från och med klockan 12.00 i dag kan du och alla andra skriva skit på Skodas specialsajt, digitalt skit som omvandlas till riktig skit som med hjälp av en gödselspridare ska kastas på en vit Octavia Scout.

– Octavia Scout är byggd för att ta skit, till skillnad från människor. Därför tycker vi att man ska kasta skit mot någon som kan ta det i stället för att kasta skit mot varandra på nätet, säger Anders Bergman, Sverigechef för Skoda.

Skoda siktar på att kasta fem ton skit på Octavia Scout och därefter låta bilen köra därifrån. Skitkastandet påbörjas alltså klockan 12.00 i dag och pågår fram till och med torsdag.

Här kan du kasta skit på nya Skoda Octavia Scout.

https://youtu.be/pnQMc0M81tw