Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Craigslist

Fruktansvärd Ford Mustang till salu

Vad säger du om en Ford Mustang från 2007 som du förmodligen inte vågar visa dig ute i? Prislappen på under 50 papp kanske är tilltalande…

Vi har genom åren visat er olika eftermarknadsjusterade bilar som fått er att gå i taket. Exempelvis denna katastrofala Tesla Model S, denna syndigt fula Honda Accord, denna oerhört obehagliga BMW X6 och denna misshandlade Volvo 262C. Fler avskyvärda exempel hittar ni under vår sektion Styling och tuning.

Nu ska vi presentera ännu en bil som platsar på vår inofficiella ”ful-lista”. På Craigslist finns nämligen en Ford Mustang av årgång 2007 till salu. Men det rör sig inte om en vanlig ”Musse generation fem” utan ett specialbygge av sällan skådat slag. I annonsen kan vi läsa att bilen har fått en handknackad stålkaross med en unik, även den handknackad, grill. Strålkastarna har hämtats från en Lotus Elise från 2008 och bakljus från en 1989 års Cadillac. Snacka om påhittig kreativitet!

Foto: Craigslist

Tydligen är det den tama V6-maskinen som sitter under huven men det kompenseras av att en Vortech-kompressor har monterats. Hästkraftsantalet är okänt.

Denna unika bil kan bli din för 49 000 kronor. Kanske säljaren accepterar ett lite lägre bud i och med att bilen fortfarande är osåld efter 28 dagar.

Foto: Craigslist