Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
091228-hotellparkerare
091228-hotellparkerare
091228-hotellparkerare
091228-hotellparkerare

Hotellparkerare misshandlar gästers bilar

Du kommer till ett fint hotell där du blir mottagen av en vänlig person som ber att få bilnycklarna för att placera din bil tryggt i hotellets garage. Har du tänkt på vad din bil därefter kan få vara med om när du inte ser på?

Nu gäller så klart inte nedanstående alla hotell med parkeringsservice, men en hel del nöjesåkning/buskörning med hotellgästernas bilar äger nog rum lite varstans.

Hyatt Hotel i St. Louis, USA, erbjuder sina gäster en service som gör att de slipper parkera sina bilar själva. Till detta har hotellet anställt en bemanningsfirma som är specialiserad på uppdraget – att snyggt och säkert ställa undan bilarna tills det att gästerna behöver dem igen.

Företaget som hotellet nyligen anlitade heter AAA Parking men i dag finns de inte kvar på Hyatt Hotel och förhoppningsvis inte heller på några andra hotell i USA. Anledningen till detta är den film som vi kan se här nedan där hotellparkerarna från AAA Parking buskör med olika bilar i hotellets garage. Hotellparkerarna gör diverse dumdristiga grejer med alla möjliga bilar, allt från Volkswagen Jetta och Honda Civic till Porsche 911 Turbo och Maserati Coupé.

Killen som lade ut filmen på YouTube, Valet Underground (snabbt översatt blir det ”betjänt under jorden”), och hans arbetskamrater jobbar alltså inte kvar på hotellet men det verkar som att bemanningsföretaget AAA Parking inte har gett dem kicken.

– Vi har noggrant granskat videon och baserat på de uppgifter som har lämnats finns det inget som tyder på att det som ägt rum har utförts av våra anställda. Men vi för vår egen interna utredning, säger AAA Parking i ett officiellt uttalande.

Vad säger du? Vågar du lämna över dina bilnycklar till en hotellparkerare efter att ha sett filmen nedan?

https://youtu.be/2blopK18udM?height=347&width=575