Justin Biebers Ferrari 458 Italia kan bli din!

Är sångaren Justin Bieber din stora idol? Jaså, inte det. Annars hade du nu haft chansen att sitta i samma förarstol och hålla i samma ratt som honom. Nåväl. Hans Ferrari 458 Italia är i varje fall till salu.

Den kanadensiske sångaren Justin Bieber verkar ha ett brokigt intresse för bilar. Han har bland annat haft Cadillac, Smart, Fisker, Land Rover, Porsche, Lamborghini, Audi och Ferrari. Gemensamt för alla hans bilar verkar vara att ingen får behålla sitt originalutförande, utan får ganska omgående utstå diverse modifikationer.

Nu är en av hans Ferrari-bilar till salu – en 458 Italia av 2011 års modell. Inte heller den bilen har klarat sig undan Biebers styling-fingrar. Ferrarin har bland annat fått ett kjolpaket från Liberty Walk, en mattblå foliering och stora svarta fälgar.

Nu har du chansen att sitta i samma stol och hålla i samma ratt som Justin Bieber.

I auktionsfirmans annons, som du kan se här,  finns inte mycket information. Men vad gör det – det enda du behöver veta är ju att Justin Bieber ha ägt bilen. Om det sen får dig att sälja dina organ för att ha råd med den, eller att lägga benen på ryggen och springa så fort du bara kan åt andra hållet, är helt upp till dig själv. Jo, just det. Det var en sak till. Bilen är tydligen krockskadad baktill.