Ken Blocks Gymkhana Five kommer snart

Ken Block följer upp sin svit med sladdfilmer med Gymkhana Five, som enligt trailern utspelar sig på ett asfalterad pråm i San Fransisco.

Den 9 juli är datumet för alla som gillar Ken Blocks Gymkhana-filmer att skriva upp. Då kommer nämligen den femte filmen i ordningen och den som trodde att Ken Block tappat stinget kan luta sig tillbaka och njuta av amerikanens sladdrepertoar.

 I årets film är Ken Block i bukten vid San Fransisco-bron med sin Ford Fiesta WRC och utövar sina föraregenskaper på en asfalterad pråm. Som svensk blir man förstås extra nöjd över låtvalet, svenska Europes The Final Countdown från 1986. 

 Förutom en rejäl mängd däckrök på pråmen avslöjar inte trailern alltför mycket av vad som komma skall den 9 juli, men i de 37 sekunder som klippet varar avslöjas det att Gymkhana 5 troligtvis kommer att utspelas i det kuperade stadslandskapet i San Fransisco i bästa Dirty Harry-stil. 

 Det riktiga klippet kommer vara desto längre och kommer visa Ken Blocks egenskaper som förare upp och nerför den klassiska San Fransisco-gatan Lombard Street.