Koenigsegg smygvisar Regera på film

Som en sista (?) aptitretare innan avtäckningen på Genèvesalongen kommande vecka har Koenigsegg lagt ut en film på nätet som visar...

https://youtu.be/D2COOWys2sQ

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

... ja, vad visar filmen egentligen? Koenigsegg har nämligen klurat till det för oss åskådare. Men granskar man filmen så ser man tydligt ett ändrör skymta i vänsterkant och då förstår man att det är nummerskyltshållaren som vrider på sig för att blotta uttaget för laddkabeln. Notera att rubb och stubb är i kolfiber.

Koenigsegg har med andra ord vridit filmen (eller kameran) för att det uppenbara inte ska vara för uppenbart.

Koenigsegg Regera som alltså ska ha världspremiär i Genève nästa vecka är en helt ny modell från den svenska supersportbilstillverkaren. Koenigsegg har portionerat ut lite information om den i förväg och bakar vi ihop allt får vi det till att Regera är ännu en megabil, det vill säga minst 1 360 hästkrafter, men denna gång i laddbart hybridutförande där elmotorer står för 700 hästkrafter.

Koenigsegg beskriver Regera som en bil med två personligheter, dels ska den vara världens accelerationssnabbaste bil och dels ska den vara mer komfort- och lyxbetonad än Agera-modellerna.

Spännande svensknyheter väntar alltså oss nästa vecka. Hänger du på teknikensvarld.se serveras du allt om bilen som ska ”Regera” på salongen i Genève, plus alla andra nyheter som visas där nere i Schweiz.