Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Läcka: Aston Martins supersportbil invändigt

En skakig film avslöjar supersportbilens innandöme. Här är interiören hos Aston Martin och Red Bulls bygge.

Hur Aston Martin och Red Bulls kommande supersportbil Valkyrie, med arbetsnamnet AM-RB 001, kommer att se ut utvändigt har varit känt till länge. Ja, i stora drag i alla fall. Aston Martin har hävdat att bilen på de officiella bilderna till 90 procent ska överensstämma med den produktionsklara produkten.

Senaste bilden visades så sent som förra veckan där tennisstjärnan Serena Williams ses posera med bilen under ett evenemang för eventuella kunder i samband med Monacos Grand Prix. På bilden kan man se att Valkyrie har fått riktiga strålkastare och nya hjulbultar.

Bilden är från Aston Martins twitterflöde.

Hur bilen kommer att se ut invändigt har inte varit lika klart – förrän nu när en film på youtube-kontot dendabla balabla nyligen publicerades. Klippet har redan hunnit försvinna, men i en annan youtubers video, som finns att se nedan (från ca 5 min in i videon och framåt), kan vi se en klart racingbetonad förarmiljö med slimmade stolar (eller det är faktiskt inga stolar, snarare en formgjutning direkt i golvet...) fyrkantig F1-inspirerad ratt och inte färre än tre displayer. I videon syns också ännu mer av Valkyries yttre.Valkyrie ska komma i produktion under nästa år och tillverkas i 175 exemplar. Priset väntas bli kring 28 miljoner kronor.

https://youtu.be/