Foto: altdynamic

Lamborghini Urus innandöme avslöjat

Det är inte riktigt dags än men tre bilder på Instagram avslöjar insidan hos Lamborghinis suv Urus.

Om lite drygt två veckor, närmare bestämt den 4 december, ska Lamborghini dra skynket av suven Urus som har varit på tapeten i snart sex år. Nyligen visade Lamborghini upp en maskerad Urus ta sig an sanddynor i en öken, bara för att visa att detta inte är en suv som är snabb på asfalt utan också klarar sig i terrängen. Om den italienska supersportbilstillverkaren tänkt visa mer än så innan världspremiären vet vi inte, men oavsett vad de tänkt sig så har insidan nu avslöjats.

Tre bilder på Instagram-konton altdynamic visar att Urus interiör någorlunda ser ut så som vi föreställt oss den, med Lamborghinis typiska hexagonmönstrade detaljer. Vi ser även en detalj numera typisk för flera bilar från Volkswagen-koncernen, det vill säga tre displayer. En för infotainmentsystemet, en för styrning av luftkonditioneringssystemet och tillhörande funktioner samt en som utgör mätarklustret framför föraren.

En annan detalj vi ser som är typisk för Lamborghini är startknappen med sina röda komponenter runt omkring. Till vänster om denna ser vi väljaren ”Anima” för de olika körlägena Strada, Sport, Corsa, Sabbia, Terra och Neve, det vill säga väg, sport, racing, sand, jord och snö, i nämnd ordning.

Vissa likheter med hur det såg ut i konceptbilen från 2012 ser vi också.

https://www.instagram.com/p/BblcCfzlaUV/