Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Land Rover

Land Rover Defender i tuffa tag i Bond-filmen

Inte bara sportbilar får vi se i den kommande James Bond-filmen ”No Time to Die”. Se nya Land Rover Defender i galna stuntscener under filminspelningen.

Aston Martin och James Bond – en klassisk kombo som vi kommer att få se även i den 25:e filmen om dubbelnollan. ”No Time to Die” har premiär senare i år och sedan tidigare är det klart vilka modeller av märket Aston Martin som kommer att vara representerade.

Foto: Land Rover

Men det är inte bara flådiga sportbilar vi kommer att få se på duken, även terrängbilar och då i form av ett annat klassiskt namn: Land Rover Defender. Ja, i sin nya skepnad så som den presenterades under Frankfurtsalongen förra året.

Foto: Land Rover

Den 20 mars startar tevekampanjen för nya Defender och i klippet här ses nya Defender under inspelningen av James Bond-filmen. Stuntscenerna är koordinerade av Lee Morrison i samarbete med Oscarvinnare och specialeffektexperten Chris Corbould.

Foto: Land Rover

Bland förarna märks Jessica Hawkins som kör Formula W-series, ett mästerskap för kvinnor som du kan se på Anderstorp i sommar. Jessica Hawkins är även känd som gokart- och gräsklippsförare (!).

LÄS MER: Här är James Bonds nya hemliga vapen

Tio bilar har Land Rover ställt till filmteamets förfogande, bland annat den sjunde tillverkade exemplaret med chassinummer 007.

https://youtu.be/u7Oc4g_CtZc