Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
091022-lexus lfa färger
091022-lexus lfa färger
091022-lexus lfa färger
091022-lexus lfa färger

Lexus LFA som du inte har sett den förut

I går visades Lexus LFA officiellt på Tokyosalongen och nu finns bilkonfiguratorn uppe och snurrar på nätet. Att besöka den kan närmast beskrivas som en smärre chock med tanke på de grälla och skrikiga färgval som kan göras.

Surfa in på Lexus onlinekonfigurator för nya supersportbilen LFA och klicka dig fram till hur du vill att ”din bil” ska se ut. De flesta av er väljer antagligen klassiska kulörer som vitt, rött, silvermetallic, svart, pärlblått eller varför inte gult. Men det finns många fler färger än så att välja mellan. Den som är mest iögonfallande och chockerande är nog den som kallas ”passionate pink”. Skulle du vilja ha din LFA i den kulören?

Andra ”spännande” färger är mintgrön, lavendel, limegrön och orange. Dessutom finns mossgrön, en färg som de flesta förknippar med brittiska klassiska sportbilar eller som jag, en vacker Mustang fastback.

När man som LFA-köpare har hittat rätt kulör på sin sportkärra är det bara till att välja vilken färg man vill ha på bromsoken. Där har man att välja mellan svarta, röda, blåa, gula, guldfärgade eller silvergrå. Därefter väljer man vilken nyans man vill ha på fälgarna och går över till att färga bilens interiör. Här finns det en lång rad detaljer man kan skräddarsy, skoj! Det sköna är att här kan man inte välja de mest tokiga färgsättningarna. På så vis undvikes epilepsianfall hos förare och passagerare.

Är du spekulant på en sportbil av kaliber och gillar filmerna Fast & The Furious är denna bilkonfigurator precis vad du behöver. Gå in och ”modda” din LFA som du vill via länken nedan.

Läs mer

Extern länk

Lexus LFA bilkonfigurator