Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: lexus

Lexus NX sportar till sig i Paris

Lexus minsta suv NX får ett nytt sportpaket som tillval. Ett paket som egentligen inte innehåller särskilt mycket. Men tycker du om svart, så är det ett bra val.

För att sno åt sig lite av intresset i Paris visas suven NX upp med ett nytt sportpaket. I Lexus monter är väl de flesta annars mest nyfikna på den futuristiska konceptbilen UX, så därför har Lexus har låtit piffa upp NX med en del visuella uppdateringar. Det handlar alltså inte om några uppdateringar på drivlinan, utan det handlar fortfarande om 235 hästkrafter i bensinfyran NX 200t (säljs ej i Sverige) och 197 i hybriden NX 300h.

Utrustningsnivån "F Sport" finns fortfarande kvar, så det nya paketet letar sig in på en nivå under F Sport. Ett motsvarande sportpaket erbjuds redan till modellerna CT och IS.

Paketet går i svart och innebär utvändigt svarta 18-tums lättmetallfälgar, svarta backspegelkåpor och en svart finish på grillen och dess ram. I kupén erbjuds för paketet exklusiva tyg- eller läderklädslar. Klädslarna finns i "Black" eller "Dark Rose" med inlägg i silver.

Paketet kommer att börja säljas i oktober. Priset är ännu inte officiellt.

 

Foto: lexus