Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
070713-mini-utställning070713-mini-utställning070713-mini-utställning
070713-mini-utställning

Mini gör det med stil

Nu kommer Mini Collection för första gången till Sverige. Med Urban Style Tour visas hela den aktuella kollektionen från MINI. Du kan se den, känna på den och uppleva den i Double D - en brittisk dubbeldäckare som byggts om för att få den rätta Mini-looken.

Mini Collection Urban Style Tour ger alla Mini-entusiaster och alla som vill höra till den gruppen en möjlighet att själva se och uppleva vad Mini Lifestyle handlar om - på plats i Stockholm och Göteborg. Precis som bilarna, sätter Mini Collection både nya trender och fart på känslorna.

Den legendariska dubbeldäckaren är från London i 1961 års utförande från Leyland - det år då Mini Cooper föddes. Med detta som utgångspunkt har bussen förvandlats för att få den rätta Mini-atmosfären för Urban Style Tour. Hela karossen är målad i den karakteristiska Minifärgen Astro Black för att göra Double D till ett häftigt blickfång. Interiören har förvandlats till ett spännande showroom med speciell belysning och cool musik. Den fascinerande Mini International Lounge på övre däcket gör Double D till en unik upplevelse.

Hela Mini Collection 2007 är utställd på Double D. Kläder med modern storstadskänsla och matchande accessoarer, stilriktiga solglasögon ur Mini Collection Eyewear och exklusiva väskor och klockor. Här finns också unika inredningsdetaljer, leksaker för vuxna och barn, Mini-miniatyrer och mycket annat.

Urban Style Tour är inte bara ett tillfälle att se och köpa lifestyle-produkter från den senaste Mini Collection. Double D är också en mötesplats för alla som älskar Mini och storstadskulturen. Det finns mycket nytt och spännande på programmet. I Mini International Lounge, till exempel, finns cool musik för inspiration och skön avkoppling.

Mini Collection Urban Style Tour är parkerad i Kungsträdgården i Stockholm den 16 - 17 juli och framför Stora teatern i Göteborg 23 - 24 juli. Mini Collection Urban Style Tour turnerar i hela Baltikum och Skandinavien under juli. Se www.mini.com/urbanstyletour för det aktuella programmet.

Öppettider:


Stockholm, Kungsträdgården - 16 juli kl 12.00-22.00, 17 juli kl 10.00-22.00


Göteborg, Stora Teatern - 23-24 juli kl 10.00-22.00