Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Mini Paceman John Cooper WorksMini Paceman John Cooper WorksMini Paceman John Cooper Works
Mini Paceman John Cooper Works

Mini Paceman John Cooper Works avslöjad

Mini lovade att Paceman ska komma i en lite hetare utgåva med tilläggsnamnet John Cooper Works. Den är inte officiell än, men däremot avslöjad. Här har du bilderna!

Mini John Cooper Works Paceman är officiell. Läs mer på länken.

Mini Paceman hade världspremiär på bilsalongen i Paris för drygt tre månader sedan. En coupécrossover som på BMW-vis kallas SAC, en förkortning av Sports Activity Coupé.

 Vad man inte presenterade på Parissalongen var toppversionen Paceman John Cooper Works. Den kommer i stället att presenteras antingen i Detroit i januari eller i Genève i mars.

 De läckta bilderna som vi kan se här redan i dag ackompanjeras tyvärr inte av några fakta. Men vi tror oss ändå veta att Mini satsar på 218-hästarsversionen av 1,6-litersmotorn som finns i Mini John Cooper Works GP och fyrhjulsdrivna Mini Countryman John Cooper Works. Det blir med andra ord sannolikt inte 211-hästarsversionen.

 Utöver den kraftfulla motorn som skickar iväg bilen 0-100 km/h på under sju sekunder är det som vanligt för JCW-versionerna lite extra smink på utsidan i form av aggressivare front, grövre ändrör, större fälgar och en hel del annat.