Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
100910-hobbybilsträff
100910-hobbybilsträff
100910-hobbybilsträff
100910-hobbybilsträff

Missa inte hobbybilsträffen i Kungälv på söndag

På söndag har Teknikens Värld och KVD Kvarndammen hobbybilsträff i Kungälv. Kom dit och titta på fina bilar och passa även på att ta med din egen hobbybil. Samma dag är det stor hobbybilsauktion och ett urval av bilarna är på plats i Kungälv.

Mellan klockan 10.00 och 15.00 nu på söndag, 12 september, anordnar Teknikens Värld och KVD Kvarndammen hobbybilsträff på KVD:s anläggning i Kungälv. Närmare bestämt på Ellesbovägen 150.

Där har du chansen att titta på fina hobbybilar, eller ännu bättre, komma dit med din egen hobbybil och låta andra få titta på den. Alla som kommer i en entusiastbil, sportbil eller klassiker får en trevlig present.

En annan anledning till att komma till Kungälv på söndag är att Teknikens Världs och KVD Kvarndammens stora hobbybilsauktion även drar igång och att flera av bilarna som ska säljas är på plats. Du har också chans att få provköra KVD:s ordinarie auktionsbilar.

En anledning som gör att du absolut måste komma är Teknikens Världs testchef Hans Hedberg. Han är på plats och träffar er gärna för att prata bilar.

Vi bjuder på varmkorv, kaffe och kakor.

Hobbybilsauktion

Missa inte Teknikens Världs och KVD Kvarndammens stora hobbybilsauktion på söndag. Klockan 17.00 startar auktionen på Internet. Surfa in på http://www.kvd.se och titta närmare på ett 80-tal roliga klassiker. Spännvidden är stor, här finns allt från Fiat 600 till Maserati Quattroporte. Eller varför inte slå till på en Tjorven och bli brevbärare för en helg? Här finns också ett stort antal bilar från Göran Karlssons samlingar i Ullared. Flertalet bilar är opartiskt testade av Kvarndammens noggranna biltekniker. Du köper med andra ord tryggt, med alla papper på bordet.

Ett urval av bilarna på auktionen ser du nedan i bildgalleriet.