Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
110415-teknikensvärldlive
110415-teknikensvärldlive
110415-teknikensvärldlive
110415-teknikensvärldlive

Missa inte Sveriges bästa bilfest – Teknikens Värld LIVE

Ska du köpa ny bil eller bara älskar att titta på bilar som blänker under strålkastarljus så finns det bara ett ställe för dig att besöka i helgen. Nämligen årets bilmässa Teknikens Värld LIVE.

Teknikens Värld LIVE nu på lördag och söndag (16-17 april) kan du strosa omkring bland en lång rad nya bilar, totalt ett 60-tal. Här finns bilar för alla sinnen – från nya Volkswagen Eos, via Citroën DS3, till supersportbilar som Lamborghini Gallardo Superleggera och Porsche 911 GT 2 RS.

Teknikens Värld LIVE bjuder dessutom på en världspremiär som vi håller hemlig till och med avtäckandet på lördag klockan 11.00, samt en rad olika sverigepremiärer så som BMW 1-serie M Coupé, Hyundai i40 Kombi och Hyundai Genesis Coupé. Dessutom har vi världens roligaste Volvo på plats – C30 Polestar.

Bilmässan Teknikens Värld LIVE har öppet lördag och söndag mellan klockan 10.00 och 19.00. Biljetten in på mässan är senaste numret av Teknikens Värld i handen. Har du inte senaste numret med dig kan du köpa det i entrén för 59 kronor, sedan är det bara att gå in och titta på alla bilar och bekanta dig med Teknikens Världs redaktion.

Teknikens Värld LIVE äger rum i Gamla Tryckeriet i Alvik, Stockholm. Läs mer via länken nedan.

Läs mer