Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Missade du R-Line på din nya Passat? JMS kommer till din räddning

Tyska JMS Fahrzeugteile har plockat fram ett litet stylingkit till nya Passat. Som tillval finns också en sänkningssats och motoroptimering.

Den som köper en nya Volkswagen Passat, sedan eller kombi, kan göra tillvalet R-Line för att tuffa till både in- och utsida. Har du nyss köpt en ny Passat och retar dig på att du missade att kryssa för R-Line-paketet, då har du nu en ny chans genom tyska JMS Fahrzeugteile (inte världens sexigaste namn).

JMS har tagit fram en frontspoilerläpp som ger bilen betydligt mer attityd, mer än grannens R-Line-utrustade Passat. Den kan bara monteras på bilar utan R-Line. I och med att den är 30 millimeter lägre än originalet sägs den passa perfekt till dörrtrösklarnas standardutformning.

Som tillval erbjuder JMS en passande sänkning med coilovers, 50 millimeter närmare marken i fronten och 40 millimeter närmare i andra änden.

JSM rekommenderar till Passaten svarta 19-tumsfälgar från Barracuda Racing.

Sist men inte minst berättar den tyska firman även om en motoroptimeringssats (okänt till vilken eller vilka motorer) samt ett sportavgassystem som ska få bilen att gå bättre än original, dock utan att specificera vad det innebär effekt- och prestandamässigt.

Det ska även finns en ”fartpedal” i tillvalslistan. Denna sägs ändra gasresponsen.