Mitsubishi smygvisar Outlander facelift

Dagens generation av Mitsubishis crossover Outlander har varit en stor succé för företaget, särskilt som Plug in-hybrid. Nu börjar en uppdatering närma sig, och Mitsubishi smygvisar den på bild, innan premiären på bilsalongen i New York.

Bilsalongen i New York närmar sig med stormsteg. Till de modeller som ska visas upp där i april hör Mitsubishi Outlander i en ansiktslyft tappning. Redan nu har dock japanerna börjat lätta på skynket, och smygvisar den uppdaterade modellen med mörka teaser-bilder. Med datorhjälp kan dock bilderna ljusas upp och vi få en bättre titt på de visuella uppgraderingarna.

Vi kan se att mycket är likt de uppdateringar som fanns på konceptbilen Concept-S på bilsalongen i Paris i fjol. Enligt Mitsubishi ska modellen, som kommer nästa år, ha fått uppdateringar på över 100 punkter, både utseendemässigt, chassimässigt och komfortmässigt.

Outlander av dagens generation har blivit en stor försäljningssuccé för Mitsubishi, och då särskilt som plug in-hybrid (PHEV). Vi gissar att försäljningen inte kommer att mattas av i och med ansiktslyftet. Räkna med fler officiella uppgifter så småningom.