Nu är den här – skottsäker bilbarnstol i krokodilskinn och guld

Nu äntligen finns bilbarnstolen som alla föräldrar har drömt om, nämligen den skottsäkra stolen med inlägg av kolfiber, guld och krokodilskinn.

Lettiska Dartz älskar att bygga om alla möjliga bilar till tunga, bepansrade monster. Vi har visat er flera av deras skapelser, inte en enda gång har de varit vackra.

Nyligen gav Dartz sig på att specialbygga bilsäten och nu har man dessutom släppt en bilbarnstol – och så klart liknar den ingenting annat.

Förutom att vara extremt ful (upp till var och en att avgöra i och för sig, men tror de flesta håller med) är den också speciell på flera andra sätt. Den har kevlarinlägg som gör att den är skottsäker, kan vara bra att ha när man dagispendlar, och den är försedd med kolfiberdetaljer, krokodilskinn och – bara för att – guldpläterat krokodilskinn. Kan vara bra att ha när man vill glänsa för andra 15-36-kilosungar runt Stureplan.

Men den har också inbyggd massage och uttag för externa ljudenheter, det sitter nämligen små högtalare i nack-/huvudskyddet.

Vi som har småbarn ser genast att det är Recaro Monza Nova 2 som letterna har klätt om och försett med massagefunktion.

Tyvärr känner vi inte till priset, men om du är intresserad av en stol eller två är det bara att slå en signal till Dartz i Lettland.