Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
090512-bilar-falsterbo-09
090512-bilar-falsterbo-09
090512-bilar-falsterbo-09
090512-bilar-falsterbo-09

Ny bilutställning i Falsterbo i sommar!

I sommar är det dags för en ny bilutställning på Näset, närmare bestämt Falsterbo Auto Classic den 25 juli. Då ska det, precis som mellan 2003 och 2006, samlas klassiska bilar och sportbilar som kan beskådas av dem som tar sig dit.

Mellan 2003 och 2006 anordnades Falsterbo Classic and Sportscar Show. Tyvärr försvann den fina årliga utställningen efter att ett antal boende i Falsterbo fått säga sitt om evenemanget och politikerna i Vellinge kommun lyssnade på dem. Bland annat handlade det om ljudnivån och markvibrationerna under utställningshelgen, men även om att det luktade från bajamajorna.

 Trots detta märkliga beslut för drygt två år sedan kan vi nu glädja er att det i år blir en ny utställning, dock i ett något mindre format. Denna nya utställning går under namnet Falsterbo Auto Classic och pågår endast under en dag, mellan klockan 10.00 och 16.00 den 25 juli.

 Där har bilklubbar och enskilda entusiaster chansen att ställa ut sina klassiska bilar och sportbilar. Entrén för besökare är gratis så det finns inga undanflykter till varför man inte ska hjälpa till att göra den nya utställningen till en succé i samma anda som tidigare.

 Under utställningsdagen kommer bilarna på plats att bedömas och det hela leds av Jesper Aspegren som är speaker för dagen.

 Bakom den nya satsningen ligger nybildade Falsterbo Auto Classic Club. För mer information om utställningen, besök www.falsterboautoclassic.se.