Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nya Audi A8 har smygpremiär i Spider-Man: Homecoming

Audi A8 av kommande generation har premiär den 11 juli, men den som gör ett biobesök för att se nya Spider-Man-filmen får se bilen före alla andra.

Helt nya Audi A8 har världspremiär i sommar, närmare bestämt den 11 juli. De nya formerna (som kommer att påminna en del om prologue concept som vi ser på bilden ovan) kommer paketerade med ny, spännande teknik i form av ny plattform anpassad för olika drivlinetyper, senaste generationen Audi Space Frame med mer lättviktsteknik än tidigare och, inte minst, teknik som ska göra modellen (semi)autonom.

Du som inte kan hålla dig till den 11 juli har chansen att få se nya A8 i förtid. Nya A8 L, det vill säga långa versionen med förlängd hjulbas, ska nämligen vara med i en sekvens i filmen Spider-Man: Homecoming, med andra ord nya Spindelmannen-filmen.

I scenen åker Tom Holland, som spelar Peter Parker (Spindelmannen som civil), i bilen med sin livvakt som chaufför.

I vintras testades nya Audi A8 intensivt uppe i Norrland. Foto: CarPix

Om du inte ska se Spider-Man: Homecoming på bio, den har premiär i Sverige 5 juli och förhandsvisas i USA den 28 juni, men ändå vill se nya A8 innan den når bilhandlarna så får du bege dig till Audi Summit i Barcelona den 11 juli.

Audi använder nya Spider-Man-filmen väl för att lyfta fram sina produkter. Utöver nya A8 syns även R8 Spyder V10 och TTS Roadster. Sistnämnda rattas av huvudpersonen.