Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nya BMW 3-serie Touring med M-sportpaket

Det är mycket BMW nu, väldigt mycket. Precis som i går börjar dagen med märket från München, denna gång är det första bilderna på nya BMW 3-serie Touring, F31, med M-sportpaket som vi kan visa upp.

BMW har alldeles nyligen presenterat F31, alltså Touring-versionen av senaste generationen 3-serie. Trots de många bilderna från officiellt håll hittade vi inga som visade upp modellen med M-sportpaket, den pucken ville BMW helt enkelt hålla på ett litet tag till. Och det vill de förmodligen fortfarande med tanke på att bilderna du ser här inte kommer från det direkt från BMW utan från BMW 3-serie-forumet f30post.com.

 Precis som med sedanversionen ger M-sportpaketet kombin ett lite hungrigare och kaxigare utseende med större luftintag i fronten, bakre stötfångare som tydligt skiljer sig från standardditon samt sjuekrade dubbelekerfälgar.

 M-sportpaketet är alltså för den som inte tycker att utförandet Sport räcker till. Den som vill få lite M-känsla över sin 3-serie Touring. En bonus med paketet är att chassit sänks med tio millimeter och att bilen blir lite fastare i hullet. Som tillval till M-sportpaketet kan man välja till adaptiva stötdämpare som tillåter föraren att ställa in dessa efter humör – komfort eller sport.

 Medan sedanversionen av nya 3-serie inte erbjöds med M-sportpaket direkt vid lanseringen får Touring-versionen när den lanseras i höst direkt ta del av det.