Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: instagram.com/bmworldm

Nya BMW 4-serie Coupé visar upp sig på läckta bilder

Delar av en broschyr som visar nya BMW 4-serie Coupé har hamnat på sociala medier.

I morgon är det dags, då är det dags för vårens kanske mest debatterade bil att visa upp sig på riktigt. Vi pratar – så klart – om nya BMW 4-serie Coupé som sedan den visades i konceptutförande på bilsalongen i Frankfurt i september i fjol har stötts och blötts i kommentarsfälten hos oss och hos många andra. Anledningen till den extra uppmärksamheten är de gigantiska njurarna som bilar grillen i fronten. Merparten av kommentarerna i debatten har varit klart negativt inställda till BMW:s tilltag, men på senare tid har en del personer mjuknat.

https://www.instagram.com/p/CA3QwKfB9xZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Via Instagram-kontot BMWorldM har delar ur nya 4-serie Coupés broschyr läckt ut för allmän beskådan. Först och främst får vi se fronten på modellen, men även en stor del av övriga karosspaneler som tydligt följer den designlinje som konceptbilen uppvisade. En del detaljer är på sedvanligt vis nedtonade på produktionsbilen, vissa av dem kan vi möjligtvis få se återinträda på M-versionen. Modellversionen vi ser här är M Performance-varianten M440i.

https://www.instagram.com/p/CA3M_f5B3sy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

På tisdag är det alltså dags, då kommer vi att kunna frossa i massor av information och bilder som visar de stora njurarna (som egentligen inte är något nytt hos BMW, förr i tiden var märkets grill stora och upptog en stor del av frontens totala höjd).

https://www.instagram.com/p/CA3NC5ghAJr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading