BMW X5 M Sport

Nya BMW X5 avslöjad med M Sport-paket

I går var det premiär för helt nya BMW X5 och i dag är det oavsiktlig premiär för nya X5 i lite sportigare utförande. Här är de läckta bilderna på nya X5 med M Sport-paket.

Om du inte blev helt övertygad om utseendet på nya BMW X5 efter att ha bläddrat igenom vårt stora bildspel i går så kanske du kan ändra uppfattning nu. Det har nämligen läckt ut bilder på nya X5 med M Sport-paket och BMW Blog var snabba att snappa upp dem. Bilderna kommer från en officiell broschyr och visar klart och tydligt hur nya X5 ser ut i ett lite sportigare utförande.

 M Sport-paketet, som sannolikt blir tillgängligt redan vid lanseringen i höst, ger X5 ett mindre terrängvänligt utseende med nerlackade stötfångare runt om och gigantiska luftintag i frontspoilern. Baktill tillkommer en diskret diffuser integrerad i stötfångaren. I M-paketet ingår även 19-tumsfälgar som kan bytas mot 20-tummare. Invändigt ökas den sportiga känslan genom sportratt, kramiga sportstolar och M-märkta dörrtrösklar och fotstöd. Den som vill kan lägga en slant extra och få M-chassi med Dynamic Damper Control.

 Den vita bilen på bilderna är X5 M50d som inte är en renodlad M-bil utan en så kallad M Performance-bil. X5 M50d är i standardutförande försedd med M-paketet och har en treliterssexa med 381 hästkrafter och 740 newtonmeter.