Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nya Ferrari Enzo – F150 – en bild till

Det börjar nästan gå till överdrift, men Ferrari har skickat ut ytterligare en bild på sin nya supersportbil. Ser du vad det föreställer?

Är det någon som har missat att Ferrari ska släppa en ny supersportbil, en sorts efterträdare till Enzo? Tänkte väl det. Ferrari påminner ju oss ideligen och tänker göra så ända in i kaklet (som är 5 mars).

 Fredagskvällens bild är även den dunkel och visar något rött, precis som tidigare. Denna gång är det lite svårare att avgöra vad det är vi stirrar på. Det känns som att det är fronthuven sedd betraktad från lite högre höjd än när man sitter i förarstolen, men det kanske också kan vara andra änden av bilen. Vad tror du?

 Kort resumé av vad vi redan tror oss känna till: V12-motor, elmotor(er), 950 hästkrafter, 1280 kilo, KERS, 0-100 km/h på tre sekunder, toppfart på 370 km/h, prislapp strax norr om tiomiljonersstrecket och 499 exemplar för att göra bilen extra åtråvärd. Namn? Vet ej, men F150 är det Ferrari använder internt och externt för tillfället.

 All annan smarrig information kan du sätta tänderna i om du klickar på länkarna nedan under ”Relaterade artiklar”. Hittills släppta bilder hittar du i galleriet nedan.