Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Lamborghini Gallardo Spyder facelift 2013
Lamborghini Gallardo Spyder facelift 2013
Lamborghini Gallardo Spyder facelift 2013
Lamborghini Gallardo Spyder facelift 2013

Nya Lamborghini Gallardo Spyder officiell

Nya och nya, det är precis som för coupén ett ansiktslyft det handlar om. Nu har de första bilderna på Lamborghini Gallardo Spyder à la 2013 skickats ut.

På Parissalongen tidigare denna månad visade Lamborghini upp vad de kallar är nya Gallardo som i själva verket är en ren och skär facelift, den tredje i ordningen på snart tio år.

 Vad man inte visade upp i Paris vad modellversionen som man kallar Spyder, det vill säga den taklösa varianten. I stället presenteras den nu lite kort i form av några första bilder som du kan se här nedan.

 Utan någon officiell information i handen kan vi ändå lova att förändringarna blir desamma på Spyder som hos coupén. Det betyder en uppdaterad front med mer aggressivt utseende tack vare raka linjer och triangulära former, nya fälgar samt en nätt förändrad rumpa där diffusorn och ändrörens finish förhöjts och triangeltemat som även går igen här. Krydda det med några nya exteriöra kulörer att välja mellan och du har nya Gallardo Spyder årsmodell 2013.

 Ett antal olika motoralternativ, alla med den välkända V10-motorn, kommer att vara tillgängliga till Gallardo Spyder, från 550 till 570 hästkrafter. Svagast är Gallardo LP 550-2 Spyder med sin bakhjulsdrift, mellanbarnet är Gallardo LP 560-4 Spyder som är fyrhjulsdriven och toppversionen heter Gallardo LP 570-4 Spyder Performante som även den är fyrhjulsdriven. Sistnämnda kan göras mer exklusiv genom att köpa till Edizione Tecnica-paketet.