Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nya Skoda Fabia erbjuder personlig dekorpanel

Med nya Skoda Fabia kommer nu möjligheten att alltid ha med sig barnen eller kanske favoritfotbollslaget på färden. Skoda erbjuder nämligen personlig utsmyckning av dekorpanelen på instrumentbrädan.

Personlig utsmyckning har exploderat i småbilsklassen, allt för att köparna ska kunna göra sin bil lite mer egen. Fiat var tidigt ute när nya 500 kom 2007, valmöjligheterna till att få bilen att se ut som ingen annan 500 var och är stora. Över 500 000 olika kombinationer sägs finnas.

Med nya Fabia tar Skoda det personliga utsmyckandet till en ny nivå, om än med en ganska enkel metod. Till nya Fabia kan du nämligen välja mellan olika dekorpaneler som du sedan kan göra än mer personliga genom att applicera ett tryck, antingen från färdiga eller från dina privata fotografier. Kanske du vill ha din familj på bild på instrumentbrädans dekorpanel, eller kanske du vill kunna njuta av lagfotot över ditt favoritfotbollslag varje gång du sträcker dig mot handskfacket? Möjligheterna är oändliga.

Det är en form av foliering med fotot som fästs över dekorpanelen och det kan göras av dig själv eller om du låter Skoda göra det åt dig. Och du behöver inte oroa dig för att någon okänd person ska åka omkring med din familj på instrumentbrädan den dagen du säljer Fabian. Fotofolieringen ska vara lätt att ta bort.

Än så länge är möjligheten till personlig dekorering med foto endast tillgänglig i Tjeckien och Tyskland. Den kostar motsvarande 230 kronor oavsett om du ska ha ett färdigt tryck eller ett personligt fotografi.

Fler europeiska marknader ska få ta del av denna dekoreringsmöjlighet så småningom. Om Sverige inkluderas där vet vi ännu inte då vi inväntar svar på vår förfrågan till Skoda Sverige.

Ovan ser vi ett exempel på personlig dekorering medan bilden nedan visar ett färdigt alternativ från Skoda.