Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Glenn Lindberg

Nya Subaru Outback för Europa officiell – vi har redan testat den

Nu är det dags för europeiska versionen av nya Subaru Outback att ge sig till känna då den nu officiellt presenteras. Men, som du kanske redan vet, Teknikens Värld har redan, som enda media i världen, testat bilen – mer än ett halvår innan den kommer ut på marknaden.

I våras presenterades amerikanska versionen av nya Subaru Outback. Nu är det den europeiska versionens tur att kliva ut i rampljuset. Fast det har den redan gjort i och med att nya Outback redan har testats av Teknikens Värld. På inget annat ställe i världen kan du ta del av nya Outback när den ställs mot konkurrenterna i klassen. Ett halvår innan bilen lanseras. Mer om det lite längre ned i artikeln.

Subaru lanserade Outback 1995 som en offroad-version av andra generationens Legacy. Vad världen såg då var vad som kan kallas första crossover-modellen någonsin, strax innan Volvo lanserade sin motsvarighet i V70 XC.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.