Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
091231-nya volvo s60 film091231-nya volvo s60 film091231-nya volvo s60 film
091231-nya volvo s60 film

Nya Volvo S60 på film

Innan årets utgång hann Volvo med att släppa en kort reklamfilm för nya S60. Filmen visar lite mer av bilen än vad vi tidigare sett, bland annat från andra vinklar och hur den gör sig i mörker. Vi får även en glimt av den i rörelse.

Vi har inte varit speciellt bortskämda med att få ta del av nya Volvo S60 – varken i bildformat eller i skriven form. Volvo har helt enkelt låtit bilen få träda fram steg för steg. Senast var det i form av två officiella bilder där vi såg den snett framifrån och från sidan.

Men nu äntligen kan vi få ta del av andra generationen S60 i större utsträckning tack vare en dryg minut lång reklamfilm som Volvo har lagt upp på sin Facebook-sida. I filmen får vi se bilen från alla möjliga vinklar och dessutom bjuds vi på en kort sekvens där den rullar. Hela filmen är ganska mörk sett till miljön vilket ger oss tillfället att få se hur både strålkastarna och bakljusen gör sig i mörker. Sistnämnda har karaktäristiska ljusbågar som följer bilens kraftfulla skuldra. Nosen kännetecknas främst av de lutande vertikala lysdioderna på var sida om grillen.

Förhoppningsvis får vi se mer av Volvos nya mellanklassare under nästa års första månader, i god tid innan det är dags för avtäckning på bilsalongen.

Vad tycker du om nya Volvo S60 efter att ha sett den här filmen? Missa inte att svara på de båda snabbfrågorna nedan, strax under filmen.

https://youtu.be/mx6kf6lqMHI?height=347&width=575

Läs mer