Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nya Volvo V90 – filmen från provkörningen

Hans Hedberg befinner sig i Spanien för att syna nya Volvo V90 från topp till tå – framför allt genom att köra den. Som tur är har fotograf Glenn Lindberg filmkameran med sig. Det ger dig en ypperlig chans att hänga med på första turen. Nu kör vi!

https://delivery.youplay.se/load.html?zone_id=702&player=sp&part_id=117607&addons=000&time=0&disable_sharing=false

Som ni kanske märkt råder det extra mycket V90-feber denna vecka. Det hela började med den nya reklamfilmen och Zlatan i måndags och i dag fortsätter det med första provkörningen av Volvos nya kombi som i sommar ersätter trotjänaren och folkets favorit V70.

Hans Hedberg är vår korrespondent på plats där det händer – nere i Spanien, närmare bestämt i Malaga där nya V90 står till förfogande för journalister från hela världen. Hans och fotograf Glenn Lindberg har lagt vantarna på en V90 D5 AWD Inscription och det hela förevigades på film för att du ska få reda på allt bra och dåligt med herrgårdsvagnen.

Nu rullar vi!

Du vet väl att du kan läsa en rejäl provkörningsrapport av nya Volvo V90 i Teknikens Värld nummer 15/2016? Nu har du i alla fall koll på det. Ett smakprov på vad som komma skall läser du här. Är du hungrig efter mer så finns allt du kan tänka dig om nya Volvo V90 här och ännu mer här.