Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: @ Patrik Lindgren

Nya Volvo XC90 – film från provkörningen

Teknikens Värld har kört nya Volvo XC90 kors och tvärs på och utanför vägarna i regionerna runt Barcelona. Nu kommer den utlovade långfilmen från provkörningen.

https://youtu.be/j26C7iiTjrM

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

De senaste två veckorna har varit hektiska för Hans Hedberg. Han har flugit över Atlanten ett par gånger för att köra framför allt tre olika bilar på kort tid – nya Mazda MX-5, Volvo V60 Cross Country samt – och inte minst – nya Volvo XC90.

 Hela provkörningen av nya Volvo XC90 läser du i Teknikens Värld nummer 6/2015 som finns ute i butik nu (kan även beställas online).

Hans hade sällskap av Teknikens Världs fotograf Patrik Lindgren som filmade under provkörningen och nu får vi lov att avnjuta färden i ett längre perspektiv, precis som vi lovade för ett tag sedan.

I nya filmen får vi hänga med Hans bakom ratten i bilen som fungerar som ett helt nytt startskott för Volvo, men vi får även hänga med till baksätet och andra ställen som är av intresse.

Vill du läsa ännu mer om nya Volvo XC90 och hur den upplevs på och utanför vägen finns en fullständig provkörningsrapport i Teknikens Värld nummer 6/2015 som finns ute i butik nu men som också kan beställas online. Missa inte detta nummer som bjuder på massor av annan intressant läsning, bland annat ett test av tre tuffa ”småbilar”.