Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Peugeot dammar av klassisk GTI-reklamfilm som måste ses

Den 30 år gamla reklamfilmen för Peugeot 205 GTI är nästan lika klassisk som själva bilmodellen. Peugeot har tagit fasta på det och gjort en ny, mer actionfylld version av reklamen i samband med 208 GTi 30th-lanseringen.

https://youtu.be/9zTheyLIvRc

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

För några år sedan hyllade vi gamla reklamfilmer och den som borrade sig fast mest i huvudet är den med Peugeot 205 GTI i huvudrollen. En röd 205 GTI hoppar fallskärm i Alperna och en James Bond-liknande kille bakom ratten har därefter full show att undvika bomber och granater på väg till ett möte med en kvinna.

Nu när det är dags för jubileumsmodellen 208 GTi 30th Anniversary Special Edition

 att lanseras har Peugeot spunnit vidare på den gamla reklamfilmen. Mitt under jakten på den röda 205 GTI:n dyker en rödsvart 208 GTi 30th upp i en avledande manöver för att den 30 år gamla GTI-bilen ska undkomma. Därefter fortsätter jakten på nykomlingen som får bekänna färg mot både attackflyg, bombplan och helikoptrar. Den gör det med bravur och med hjälp av häftiga specialeffekter.Ovan ser du nya reklamfilmen och nedan ser du den snart 30 år gamla originalfilmen som än i dag utklassar större delen av dagens bilreklam. Vi har lagt upp den tyskdubbade versionen eftersom den är, jämfört med den franska, komplett med all action.

https://youtu.be/LhpOQGEAhPw

Gilla på Facebook för fler videoklipp!