Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Polisen berömmer smidiga bilister

Skånepolisen ryckte ut för ett par dagar sedan – på E22:an där det rådde trafikstockning. Inga problem dock, bilisterna bildade snabbt och smidigt en passage för polisbilen.

Trafikolycka E22, Lund södra. Det är inte ofta jag får anledning att berömma trafikanter i samband med trafikstockningar men idag öser jag beröm till alla inblandade. Tack till er som hjälpte oss att snabbt komma fram till olycksplatsen genom att på ett föredömligt och smidigt sätt bilda den korridor vi behövde. Peter och Anna. Polisen Kävlinge. Publicerat av Polisen Kävlinge, Burlöv, Lomma och Staffanstorp den 28 juni 2017

Svenska bilister är kanske inte alltid världens bästa, men ibland är vi det. Som vid tillfället när filmen här togs för ett par dagar sedan på E22:an i Skåne. Polisen i Kävlinge, Lomma, Burlöv och Staffanstorp (orter strax norr om Malmö) berömmer och tackar bilisterna för väl utfört arbete när polisbilen skulle ta sig till en trafikolycka.

Det rådde trafikstockning på E22:an men det blev fri lejd för polisen eftersom bilisterna, och förarna av andra fordonsslag, snabbt och smidigt bildade en passage. Ett skolboksexempel med andra ord.