Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
060215_bilpriser
060215_bilpriser
060215_bilpriser
060215_bilpriser Foto: Teknikens Värld

PREMIÄR: Värdera din bil gratis med Bilpriser.se

Teknikens Värld och KVD Bilpriser har inlett ett samarbete gällande bilvärdering. Här på Teknikensvärld.se kan du med hjälp av Bilpriser.se värdera din bil helt gratis. Det finns över 4 000 modeller i databasen från 1992 och framåt.

Ska du sälja din bil men vet inte vad du ska begära för pris? Eller vill du bara kolla vad grannens V70 är värd?

Teknikens Värld presenterar i samarbete med KVD Bilpriser en ny sektion på Teknikensvärld.se, kallad just bilpriser. Här kan du få din bil värderad helt gratis.

KVD Bilpriser är Sveriges största bilvärderingssajt med bilpriser på över 4 000 modeller och 50 000 varianter. 

Bilprisers värderingsmän är förordnade av Handelskammaren och arbetar dagligen med bilvärderingar för bl.a. finans- och försäkringsbolag, KVD-Bilauktioner AB och vagnparksägare över hela landet. 

Värderingsmännen har mångårig erfarenhet av bilars värdeminskning och hur händelser på marknaden påverkar bilars pris (såsom t.ex. nya modellintroduktioner och säsongs- och konjunkturförändringar mm). I bedömda värdeminskningskurvor ligger därför antaganden om nya framtida modeller med viss regelbundenhet och annan regelmässig påverkan. Arbetet med att följa upp prisutvecklingen pågår hela tiden genom samarbetspartners och kunder som rapporterar in försäljningsstatistik och synpunkter.

Värdera din bil här.