Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Qoros visar ny modell i Genève

Vi väntar fortfarande på att den första ska komma hit till Europa men nu gör sig Qoros redo att lansera sin andra modell. Premiären sker i Genève i vår och här är första bilderna.

Nystartade Qoros har släppt två teaserbilder på vad som kommer att bli märkets andra modell att sättas i produktion. Den nya Qoros-modellen ska premiärvisas på bilsalongen i Genève i mars och börjar säljas i Kina senare under året.

 Qoros avslöjar ingenting om vad det är för bil som ska visas i vår men troligast är att det är Cross Hybrid som visades i konceptform på 2013 års Genèvesalong tillsammans med kombin Estate Concept. Medan konceptbilen Cross Hybrid drevs av en hybriddrivlina förväntas produktionsmodellen få en mer konventionell drivlina.

 Cross Hybrid beskrivs bäst som en upphöjd halvkombiversion av 3 Sedan och kommer att byggas på samma plattform som den av Euro NCAP hyllade sedanmodellen. Även den kommande kombin kommer att byggas på samma grund.

 Enligt egen utsago ska Qoros hålla ett högt tempo, man har tidigare sagt att det ska komma minst en ny modell varje år och i höstas avslöjade man sina planer för en MPV och en större sedanmodell.