Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Rösta på snyggaste bilen i Genève 2016

Årets bilsalong i Genève bjuder på mängder av bilnyheter. Vi har plockat ut produktionsbilar, alltså skippat koncepten, och låter dig nu rösta på den bil du anser vara snyggast i Genève.

I samband med bilsalongerna hade vi ofta förr omröstningar där ni teknikensvarld.se-besökare fick säga vad ni tycker om bilarna. Det var några år sedan vi sist körde en motsvarande omröstning, det var efter Parissalongen hösten 2012. Då, efter 1 433 röster, stod Mazda 6 Wagon som vinnare, före bland annat Jaguar F-Type, Aston Martin DB9 med flera namnkunniga skönheter.

Nu återupptar vi traditionen där ni får rösta på salongens snyggaste bil, helt enkelt din personliga favorit. Vi har plockat ut de 68 produktionsbilar som står utställda på Genèvesalongen 2016 – vissa helt nya, andra ansiktslyfta och några vässade versioner av befintliga modeller. Gemensamt för dem är att de inte är konceptbilar eller en uppvisning om hur framtiden kan komma att se ut.

Så vilken är din favorit? Rösta nedan och ta gärna det digra bildgalleriet till din hjälp. Där finns bilder på alla bilarna utom en, nämligen Radical RXC Turbo 500R som vi tyvärr inte har någon (rättvis) bild på.

Vi korar vinnarbilen när Genèvesalongen börjar lida mot sitt slut i slutet av innevarande vecka.

Vill du läsa mer om respektive bil gör du det på vår sida över årets nyheter på bilsalongen i Genève.