Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Så låter nya BMW M8

I samband med 24-timmars på Nürburgring i helgen passade BMW på att visa upp en maskerad prototyp av kommande M-versionen av nya 8-serie. Som tur var fanns det folk på plats som filmade bilen så vi får höra hur M8 låter.

https://youtu.be/EsSL9IOV4Rk

I förra veckan lättade BMW på skynket och 

visade upp nya 8-serie för första gången. Visst, det handlade om en konceptbil, men den ger oss ändå en tydlig indikation på vad vi har att vänta oss när det är dags för lansering nästa år.

Tre dagar senare tog BMW oss alla på sängen genom att släppa bilder på och knappt någon information alls om en prestandaversion av nya 8-serie, det vill säga M8. BMW ska alltså bygga och lansera en riktigt efterlängtad M-version, gamla 8-serie i M-utförande fastnade ju tyvärr i prototypstadiet.

Vid uppvisningen av nya BMW M8 i samband med 24-timmarstävlingen på Nürburgring i helgen som gick var det några som var smarta nog att hiva upp sina mobiltelefoner och filma skapelsen som även startades upp. Därmed får vi nu höra hur BMW:s kanske snabbaste modell (BMW M5 30 Jahre är än så länge snabbast) låter. Det hörs att det inte sitter en V12:a under huven utan en V8-maskin, till vissas förtret.

Vissa tycker att den låter för mycket som en Mercedes-AMG-bil, vad tycker du?