Så ser Koenigsegg Regera ut utan en droppe färg

Koenigsegg forsätter sin serie av Regera-versioner baserade på hur företagets anställda föreställer sig superladdhybriden.

För några veckor sedan fick vi se hur Koenigseggs grafiska formgivare Lisa Johanssons dröm-Regera ser ut. Nu är turen kommen till Chrille som basar för Koenigseggs anläggning i Ängelholm och han har valt ett väldigt ”cleant” utseende till sin Regera.

Chrilles Regera är nämligen en prakt i naken kolfiber, inte en endast färgton har lagts på karossen som har försett med modellens nya Aero-paket. Han har dock valt att förhöja ”elakheten” hos bilen genom att ge den små svarta stripes, väldigt subtilt.

För att bryta den mörka tonen en aning har han bakom Tresex-kolfiberfälgarna valt bromsok i antracitgrått.

Interiört är det lika ”cleant” med naket kolfiber på dörrsidor, A-stolpar och mittkonsolens sidor. För att minska reflektionerna i rutan har han dessutom valt Alcantara-klädd instrumentbräda och anodiserad mittkonsol. Det bryter han av med inlägg i vitt på stolarna och väggen bakom dessa.

Koenigseggs serie med anställdas Regera-versioner når sitt crescendo senare denna vecka, för då ska självaste Christian von Koenigsegg presentera sin dröm-Regera.

Hur ser din dröm-Regera ut? Berätta med en kommentar nedan.