Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Bonniers Trafikskola
Bonniers Trafikskola
Bonniers Trafikskola
Bonniers Trafikskola

Så sparar du pengar när du tar körkort

Teknikens Värld breddar nu sin verksamhet till att även innehålla körkortsteori. Vi har nämligen tagit över driften av prisbelönta Bonniers Trafikskola där du kan genomföra din teoriutbildning online.

Bonniers Trafikskola har för tusentals blivande körkortsinnehavare under snart 20 år varit en stöttepelare att lita på under körkortsutbildningen. Numera är Bonniers Trafikskola onlinebaserad och erbjuder ett innovativt gränssnitt som förenklar din teoriutbildning. Allt som krävs, var du än befinner dig, är en dator med Internet-uppkoppling för att kunna dyka ner i utbildningen som bland annat består av trafikregler, interaktiva körövningar, 3D-grafik och film i HD-kvalitet, berättarröst som metodiskt beskriver olika situationer, övningsuppgifter, kontrollprov och teoriprov (se ett smakprov i filmen nedan). Innehållet är med andra ord väldigt omfattande och du behöver därför inga dyra teoriböcker.

Nu har Teknikens Värld tagit över driften av Bonnier Trafikskola och vi vill passa på att slå ett slag för denna webbaserade onlinekörkortsutbildning som 2009 utsågs till vinnare av E-Learing Awards.

Att genomföra din teoriutbildning med hjälp av populära Bonniers Trafikskola hjälper dig till ett billigare körkort – du sparar helt enkelt pengar. Att ta del av utbildningspaketet som tjänsten erbjuder kostar endast från 99 kronor per månad.

Så gör som tiotusentals andra varje månad – teoriutbilda dig med Bonniers Trafikskola!

 Gå till Bonniers Trafikskola!

https://youtu.be/0bgkFfonOfU?width=575&height=353