Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Se nya Mazda MX-5 live på teknikensvarld.se

Det har äntligen blivit dags för nya Mazda MX-5 att avtäckas. Generation ND, den fjärde i ordningen sedan 1989, har premiär i natt – en premiär du kan följa live på teknikensvarld.se.

https://youtu.be/Ze5GPxABcMs?rel=0&autoplay=1

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Vi är många som är spända på hur världens förmodligen mest uppskattade roadster, Mazda MX-5, ser ut i sitt nya utförande

. Bilen är helt ny – från formgivning till teknik och förmodligen också sett till körglädje.I natt är det världspremiär för nya MX-5 på tre platser runt om i världen. I Monterey i Kalifornien, i Barcelona och i Tokyo avtäcks bilen samtidigt. Teknikens Värld är på plats i Spanien, tillsammans med en lycklig prenumerant som med Teknikens Värld och Mazda vunnit en resa till världspremiären, för att ta del av alla nyheter som nya MX-5 bjuder på.Du har också chansen att få vara med vid avtäckningen, den från USA, i natt. Trots att du befinner dig på svensk mark. Mazda sänder nämligen live från avtäckningen, och du kan följa den här på teknikensvarld.se under denna artikel (filmrutan ovan). Tryck på play-knappen och du ser en klocka räkna ned tiden till avtäckningen.Klockan 02.30 sätter sändningen igång och själva avtäckningen äger rum klockan 03.00 svensk tid.Eftersom 1980-talsbandet Duran Duran är Mazdas husband under avtäckningen i natt passar vi på att nedan bjuda dig på en klassiker från 1986, nämligen Duran Durans hitlåt Notorious.

https://youtu.be/HGDmBLAPikU

Gilla på Facebook för fler videoklipp!