Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Se Volvo XC40 avtäckas live här!

Alla kan inte närvara vid världspremiären av Volvo XC40 i Milano. Tur då att händelsen livesänds, en sändning du förstås kan se här.

VOLVO XC40 är officiell – klicka här!

Volvo retar sig förmodligen över förra veckans rejäla snedsteg av Volvo Ungern, de råkade publicera lite mer än vad som var tänkt. Trots att materialet snabbt togs bort dröjde det inte länge förrän nya modellen XC40 var utbasunerad världen över. Klavertrampet påverkar ju så klart den stora världspremiären i Milano som Volvo har sett fram emot länge och som kostar dem en slant. Men intresset är fortfarande stort och du som vill se själva avtäckningen live kan göra det här.

Denna gång satsar Volvo på att livesända via sin Facebook-sida, inte via YouTube som man exempelvis gjorde vid premiären av nya XC60 i våras. Exakt hur de tänkt sig hur det ska fungera vet vi inte, men tanken är att det inbäddade inlägget nedan ska visa sändningen.

XC40 är Volvos första modell baserad på nya CMA-plattformen som utvecklats tillsammans med Geely. Modellen är dessutom först ut i nya 40-serien som bland annat kommer att innehålla nya V40 och kanske också en S50.

I morgon, torsdagen den 21 september klockan 11.15, börjar livesändningen. I samband med premiären kommer du här på sajten att kunna ta del av alla fakta, specifikationer, bilder och filmer. Teknikens Världs Hans Hedberg är på plats, så räkna med någon form av rapport från Milano under dagen.

Du vet var du ska hänga klockan kvart över elva på torsdagen? På teknikensvarld.se så klart!

https://www.facebook.com/volvocars/videos/10154936178407083/