Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
100319-seat ibiza mzw100319-seat ibiza mzw100319-seat ibiza mzw
100319-seat ibiza mzw

Seat Ibiza Måns Zelmerlöw Edition

Är du en av dem som inte kan slita dig från artisten Måns Zelmerlöw, programledare i årets Melodifestival? Då kan vi här för dig tipsa om den ultimata bilen – Seat Ibiza Måns Zelmerlöw Edition, eller MZW som den kort och gott benämns.

Kommer du ihåg Volkswagen Golf i specialversionerna Rolling Stones, Pink Floyd, Genesis och Bon Jovi? Världsartister hela bunten.

Nu gör Seat en liknande satsning över hela Europa och i Sverige kommer deras mest populära modell i en MZW-Edition, eller Måns Zelmerlöw som akronymen står för, den omåttligt populäre sångaren som just nu är programledare för Melodifestivalen.

Seat beskriver denna specialversion som en kombination av sportighet, design, ungdomlig karaktär och speciell körkänsla tillsammans med en exklusiv prägel satt av Måns Zelmerlöw.

Seat Ibiza MZW-Edition, som endast finns i femdörrarsutförande, erbjuds i tre färger – vit, röd och svart. Den är specialutrustad med 16-tums lättmetallfälgar, specialklädsel, mörktonade bakrutor, bluetooth, USB-anslutning samt en svart specialdesignad MZW-iPod. Dessutom är alla MZW-bilar utrustade med ett särskiljande MZW-emblem som ska identifiera bilen och dess unika karaktär. I övrigt är bilen utrustad enligt vanliga Style-versionen.

MZW-Edition finns med två olika motoralternativ. Bensinmotor på 1,4 liter och 85 hästkrafter samt dieselmotor på 1,6 liter med 90 hästkrafter.

Tänk på att Seat Ibiza MZW-Edition släpps den 17 april i en begränsad upplaga så det gäller att vara snabb om du vill lägga vantarna på ett av exemplaren.

Test och provkörningar