Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Smygpremiär för Qoros 3 City SUV

Kinesisk-israeliska Qoros med många svenskar i företaget smygvisar nu märkets kommande modell, en suv vid namn Qoros 3 City SUV.

Qoros är på väg att lanserade sin tredje modell efter 3 Sedan och 3 Hatch, där sistnämnda hade premiär på bilsalongen i Genève i våras.

Nya modellen är en suv-version, alternativt en crossover, av halvkombiversionen 3 Hatch. Än så länge avslöjar Qoros inte speciellt mycket av modellen som heter 3 City SUV och som ska visas på den internationella bilsalongen i kinesiska Guangzhou från och med den 20 november.

Vad de däremot berättar är att den är ”designad för en mer premiumbetonad livsstil i staden och att den är perfekt för att glida i staden eller köra på landsbygden”.

Qoros 3 City SUV ska också bjuda på det senaste i uppkopplingsmöjligheter så att föraren bakom ratten kan få ut det mesta av sin resa. Lägg därtill bra med innerutrymmen och väldigt hög krocksäkerhet.

Qoros har ett stort återförsäljarnätverk i Kina, men sedan september förra året finns även en europeisk återförsäljare, nämligen i Slovakien.