Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Subaru BRZ – officiella bilder

En dag innan den officiella avtäckningen har bilder av Subaru BRZ läckt ut på internet. Den som väntade på en rejält skild bil jämfört med systerbilen Toyota GT 86 får vänta lite till…

När Toyota GT 86 begick världspremiär i lördags väntade de som följt den utdragna lanseringen möjligtvis på Subaru BRZ, som utlovades vara den sportigare av de två. På bilsalongen i Los Angeles visade Subaru upp konceptbilen BRZ STI Concept. 

 Jämfört med konceptbilen trillar vingen och kolfibertaket av, dragen städas upp och närmar sig Toyota GT 86 med stormsteg. Det enda som verkar skilja sig är den främre stötfångaren, fälgarna och bakljusen. Motorn blir som väntat samma boxerfyra på 200 hästkrafter och 205 newtonmeter, och bilen driver på bakhjulen.

 Officiell världspremiär blir först i morgon, men bilbloggen Carscoop har redan nu fått tag i läckta bilder. Medan huvudena rullar borta hos Subarus pressavdelning väntar vi med spänning på fler bilder på bland annat den förmodat identiska interiören från Toyota GT 86.