Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
110728-subaru impreza outback110728-subaru impreza outback110728-subaru impreza outback
110728-subaru impreza outback

Subaru Impreza Outback avslöjad av patentskisser

Subaru Impreza Outback är en udda fågel i vår del av världen. Nu har dock den nya generationen avslöjats genom renderingar till kinesiska patentverket.

Subaru Outback känner vi i Sverige igen sedan många år som en lite terrängstukad version av kombimodellen av Subaru Legacy. På andra makrnader än den svenska har dock Subaru även erbjudit andra typer av Outback-modeller, både baserade på Legacy i sedantappning och på den mindre Impreza. Beroende på marknad har Impreza i skogsmulleutförande kallats Impreza Outback, Impreza XV eller Outback Sport.

 Just Impreza presenterades tidigare i år i en helt ny tappning, och det är den som nu har avslöjats i Outbackversion av dessa renderingar som läckt ut från det kinesiska patentverket. Enligt de knapphändiga uppgifter som finns att tillgå ska Impreza Outback få en tvåliters boxermotor under huven, förmodligen samma som kommer finnas att tillgå till vanliga Impreza. För de marknader där den är tänkt att säljas kommer nya Impreza Outback finnas i nybilshallarna från och med nästa år. Om den hittar till Sverige är dock fortfarande att betrakta som högst tveksamt, tyvärr.

 Se galleriet på tidigare versioner av Subaru Impreza Outback, liksom Subaru Legacy Outback i sedanvariant, nedan.