Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
BMW M3 och M4BMW M3 och M4BMW M3 och M4
BMW M3 och M4 Foto: Copyright BMW AG..For press purposes only..

Svenska priser till nya BMW M3 och M4

BMW har nu släppt svenska priser för nya prestandavagnarna M3 och M4, visserligen lite dyrare än tidigare men förhoppningsvis ännu mer raffinerade.

Sedan nya BMW M3 och M4 presenterades i mitten av december har vi väntat på de svenska priserna, nu har de kommit. Priserna har stigit något jämfört med föregångaren men den nya femte generationen bjuder också på mer utrustning. Utöver utgående modells utrustning ingår HiFi högtalarsystem, regnsensor, kolfibertak, bluetoothanslutning till mobiltelefonen samt M-sportstolarna.

Tidigare M3 Coupé heter, som känt, numera M4 och M3 Sedan kort och gott M3 och vid lanseringen startar priserna från 686 000 kronor för M3 och 699 000 kronor för M4. Vad kommande M4 Cabriolet kommer att kosta är i nuläget inte klar.

I tillvalslistan hittar vi bland annat adaptiv M-fjädring, keramiska bromsar och specialdesignade M-fälgar. Övriga M-modeller som M5 och M5 erbjuder också M Drivers Pack som innebär förhöjd toppfartsspärr, ett tillval som också erbjuds till M3 och M4. Som standard erbjuds en sexväxlad manuell låda medan den sjustegade dubbelkopplingslådan är tillval.

FILM: Nya BMW M3 Sedan och M4 Coupé 2014

https://youtu.be/73o8Pz8FayE?width=565&height=347