Teaser på thailändsk supersportbil

Minns ni VanaticalDesign? Som gjorde en, faktiskt ganska smakfull, egen tolkning på en mindre Koenigsegg-modell häromsistens. Nu har han gjort en design som kanske kan bli verklighet – på en kommande thailändsk supersportbil.

VanaticalDesign, eller Jennarong Muengtaweepongsa som mannen bakom namnet egentligen heter, har vi tidigare visat alster från – i form av hans tolkning av en mindre Koenigsegg-modell, kallad Legera. Detta designkoncept saknade helt officiell koppling till Koenigsegg, och kommer därför, trots en smakfull linjeföring, knappast att gå i produktion.

Nu har dock Muengtaweepongsa låtit göra en annan design, som enligt de knapphändiga uppgifter vi har är tilltänkt att tillverkas på riktigt. Det rör sig om en mittmotorsportbil från Muengtaweepongsas hemland, Thailand. Utöver den mörka bilden och motorns placering är uppgifterna sparsamma, förutom att bilen är tilltänkt att presenteras i sin helhet under nästa år.

Med facit på hand gällande tidigare de flesta liknande supersportbilsidéer – från olika delar av världen – så ställer vi oss dock tveksamma hur mycket mer vi kommer att få se av thailändska supersportbilar. Hur linjesköna de än må vara.