Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
110314-tv live bilmässa110314-tv live bilmässa110314-tv live bilmässa
110314-tv live bilmässa

Teknikens Värld LIVE 16-17 april

Teknikens Värld ställer till med några event under våren som du inte får missa. Först ut är vår bilfest Teknikens Värld LIVE som är en bilmässa med främst nya bilar där några till och med är Sverige-premiärer. Kom och prata bil med oss samtidigt som du får känna och klämma på ett 60-tal bilar från olika märken.

Första datumet att anteckna i almanackan är 16-17 april. Då bjuder vi prenumeranter och lösnummerköpare på Teknikens Värld LIVE, en bilfest i mässlokalen Gamla Tryckeriet i Alvik i Stockholm. Som prenumerant anmäler du dig på www.teknikensvarld.se/live, sedan printar du ut bekräftelsen och tar med så att du går in gratis. Och du som köpt det senaste numret i kiosken tar med tidningen eller talongen som följer med för att komma in gratis. Varje biljett gäller för en hel familj. Vi kan lova att det blir en riktig bilfest med de senaste bilnyheterna på plats där du får känna, klämma och till och med uppleva Sverige-premiärer. Läs mer om Teknikens Värld LIVE på www.teknikensvarld.se/live.

 

När almanackan ändå är uppslagen så plita också ned 20-22 maj. Då styr vi kosan mot Småland och vackra Marieholms bruk i trakterna av Gnosjö. Under helgen bjuder vår Bilfestival på en helgjuten bilupplevelse där alla är välkomna. Kom som du är i din vardagsbil, gammelbil eller splitternya sportbil. Alla är välkomna oavsett ålder på bilen, vilket land den är tillverkad i eller vad den kan tänkas kosta. Det viktigaste är att vi har kul tillsammans. Mer information kommer här på webben inom kort.

 

Vill du uppleva ditt livs bilkörning så rekommenderar vi på Teknikens Värld vår resa till England 12-15 maj. Där får du köra hårresande snabba bilar, allt från trimmade standardvagnar för racingbruk till BMW M3, Porsche 911 och Formula Jaguar för att nämna några. Nu börjar platserna ta slut, så anmäl dig snabbt via vår hemsida om du vill hänga med.

 

Ytterligare bilaktiviteter där du tillsammans med oss upplever bil på olika sätt är på gång. Mer om detta lite längre fram i tiden.