Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
110412-thorsten flinck mini110412-thorsten flinck mini110412-thorsten flinck mini
110412-thorsten flinck mini

Thorsten Flinck i centrum i Mini-reklam

Mini Sverige har dragit bilreklamfilmerna till en ny nivå genom att bjuda in regissören och skådespelaren Thorsten Flinck till att vara huvudrollsinnehavare. Frågan är om det inte är för lite Mini och för mycket Flinck.

Reklamfilmer kan många gånger vara märkliga och här har vi förmodligen den märkligaste av dem alla. Minis nya reklamfilm fokuserar på regissören och skådespelaren Thorsten Flinck som tolkar olika sätt man kan köpa och få sin Mini levererad.

Filmen är en del i en ny kampanj som rullade igång i dag. Bakom kampanjen står reklambyrån Jung von Matt Stockholm som är nöjda med resultatet.

– Thorsten Flinck fick helt enkelt tolka de olika sätten att köpa en Mini, vilket är helt i linje med tanken bakom kampanjen: Att det ska vara oväntat. Ett av hans krav för att ställa upp var att han, i allra högsta grad, skulle kunna påverka slutresultatet. Vi är väldigt nöjda med resultatet, säger creative director Johan Jäger till resume.se.

Vad tycker du om Minis nya reklamfilm? Diskutera nedan efter att du tittat på den på mini.se som föregås av filmen nedan.

https://youtu.be/619LfwdLKIg?height=347&width=575